Vaste rente voor annuïteitenhypotheek en lineaire Rabobank hypotheek

Bij deze hypotheek vormen lost u direct af op de lening. Bij een annuïteitenhypotheek met vaste rente blijven de bruto maandlasten gelijk gedurende de looptijd. Bij een lineaire hypotheek met vaste rente heeft u steeds lagere maandlasten zolang de rente gelijk blijft. Onderstaande rentes zijn inclusief Betaalpakketkorting en gelden bij een hypotheek voor een woonhuis waarin u zelf woont. Uw rente is 0,2% hoger als u niet in aanmerking komt voor Betaalpakketkorting.

Basisvoorwaarden en Plusvoorwaarden

U kunt bij de annuïteiten- en lineaire hypotheek kiezen tussen Basis- of Plusvoorwaarden. De Basisvoorwaarden zijn eenvoudige hypotheekvoorwaarden met een scherpe, lagere rente. De Plusvoorwaarden zijn hypotheekvoorwaarden met meer mogelijkheden en meer flexibiliteit.

Variabele of vaste rente

hypotheek

hypotheek

U kunt kiezen tussen een vaste of variabele rente. Bij een vaste rente blijft de rente tijdens de afgesproken periode gelijk. Daarna kiest u een nieuwe periode om uw rente vast te zetten. Uw maandlasten kunnen dan veranderen. Bij een variabele rente kan het rentepercentage op elk moment veranderen. Daardoor kunnen uw maandlasten ook op elk moment veranderen.

Goed om te weten

 •  Deze rentetarieven gelden voor nieuwe offertes en aanbiedingen bij renteverlengingen vanaf 18 september 2017 totdat wij de tarieven wijzigen.
 • Deze rentes gelden bij een hypotheek voor een woonhuis waarin u zelf woont.
 • In de rentes op deze pagina is rekening gehouden met de meest voorkomende opslagen.
 • Het is mogelijk om een opslag te verlagen. Lees hier hoe u dat kunt doen.
 • Bij een hypotheek voor bijvoorbeeld een woonboot, verhuurde woning of vakantiehuis gelden andere opslagen. Lees meer over deze opslagen
 • Bij het afsluiten van een hypotheek betaalt u advies- en afsluitkosten.

Een hypotheek in 6 stappen

Of u nu voor de eerste keer een huis koopt of al voor de tweede, derde of aansprakelijkheidsverzekering misschien wel vierde keer: het blijft een spannend proces. Wij leggen u graag uit welke stappen u neemt op weg naar uw droomhuis.

Woonwensen

Om uw woonwensen helder te krijgen, is het goed om na te gaan of kopen de beste oplossing is. Als het nog niet zeker is waar u gaat werken of wonen, dan kan huren ook een optie zijn.

Woonwensen nu en in de toekomst

Om meer inzicht in uw woonwensen te krijgen, kunt u het volgende lijstje nalopen:

 1. Welke eisen stelt u aan uw huis?
 2. Tuin, woonkeuken, aantal slaapkamers, garage.
 3. Welke voorzieningen wenst u in uw buurt?
 4. Openbaar vervoer, scholen, uitgaan, winkels.
 5. Wat vindt u een prettige buurt?
 6. U proeft de sfeer van een wijk het beste door er eens op verschillende tijdstippen doorheen te wandelen.

Bekijk daarna of uw woonwensen aansluiten bij uw financiële mogelijkheden.

Hoe komt u erachter wat uw financiële mogelijkheden zijn? Rabobank inloggen Maak een overzicht van uw inkomsten en uitgaven en ga na welke maandlast voor u reëel is. Ga na of u in de toekomst een stijging of daling van uw inkomen verwacht. Maak een persoonlijke hypotheekberekening en download een oriëntatierapport in het Rabobank Hypotheekdossier.

In het Hypotheekdossier kunt u hypotheekvormen en rentevaste perioden vergelijken.

U rekent onder andere met de koopprijs van uw nieuwe huis, uw inkomen, spaargeld, schulden en eventuele verbouwplannen. Maak een persoonlijke berekening en ontvang direct een oriëntatierapport. U kunt het Hypotheekdossier zelf online invullen. Heeft u liever persoonlijk contact, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met onze hypotheekadviseur.

abnamroinloggen

abninloggen

caponelogin

hotmailsignin

hvblogin

inginloggen

inloggening

keybanklogin

mijnoverheidinloggen

nuoninloggen

sbinetbanking

snsbankinloggen

snsinloggen

t-onlinelogin

woodforestlogin